Referenties

Lees hier welke referenties  klanten over SIMAD kantoorinrichting geven en wat hierbij hun bevindingen zijn. Wij hechten veel waarde aan deze referenties en willen onze klanten dan ook vragen deze aan ons door te geven zodat wij ze een op een op onze site kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen wij onze service en dienstverlening beter aanpassen aan de behoefte van onze klanten.

Wij passen ons graag aan de wensen en behoeften klant aan.

Wij streven ernaar hierdoor nog beter op de wensen en behoefte van onze klanten te kunnen inspelen en zo een verlengstuk voor de facilitaire afdeling van uw bedrijf te worden. Mist u zaken op onze website of in onze dienstverlening die u wel graag zou willen, vertel het ons en waar mogelijk passen wij ons hierop aan. Wij zijn er immers voor U.

Referenties

"SIMAD kantoorinrichting is voor Toi-Toys International de beste partner als het gaat om complete kantoorinrichting. Bij SIMAD gebruiken ze enkel de beste materialen en is maatwerk veelal de standaard. Je ziet en voelt letterlijk het verschil met vele standaard kantoorinrichtingen. Door onze wensen duidelijk te maken en te luisteren naar hun gespecialiseerd advies en vakkundigheid, zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat. Rob Rooijackers Director  "
Toi-Toys
""
ROLL GROUP
"Wij werken al jaren met SIMAD vanwege de goede service en after-sales. Het assortiment kantoorartikelen is groot en voor kantoormeubilair krijgen we altijd gedegen advies en scherpe prijzen."
WKK Nederland
"SIMAD kantoorinrichting is voor bibliotheek Midden Brabant het adres waar we de speciale inrichting halen. Of het nu gaat om een maatwerkkast voor een jeugdafdeling of een compleet ingericht kantoor. SIMAD kan het allemaal verzorgen voor ons.  Wat mij vooral aanspreekt is het meedenken en het zoeken naar oplossingen, zoals bijvoorbeeld toen we een beter presentatiemeubel wilden voor dvd's. Er is toen een veersysteem bedacht wat inmiddels in meerdere vestigingen is toegepast en uitmuntend werkt."
Bibliotheek Midden Brabant